De Tijgersprong | Kaaistraat 63 | 4651BM Steenbergen | 0167-794517 | mail@detijgersprong.nl

Karen de Vriend

Kinderfysiotherapeut

Therapeut in de Sensorische Informatieverwerking

Kinderbekkenfysiotherapeut

Ik ben Karen de Vriend - de Jong. Ik ben geboren in 1978 in Zaanstad, waar ik ook ben opgegroeid. In januari 2008 verhuisde ik naar Steenbergen. Ik ben getrouwd met Olaf. We hebben 2 zonen: Hidde en Tieme.

In 2001 heb ik mijn opleiding tot fysiotherapeut in Amsterdam afgerond, waarna ik mij gespecialiseerd heb tot kinderfysiotherapeut. Deze 4-jarige post-HBO-opleiding aan de Hogeschool van Utrecht heb ik in 2006 afgerond. In 2008 beëindigde ik de opleiding tot Sensorisch Integratietherapeut aan de Transfergroep Rotterdam. Daarna deed ik diverse cursussen en opleidingen.

Nadat ik veel verschillende settingen gewerkt heb (o.a. 1e lijn, verstandelijk gehandicaptenzorg, instelling voor kinderen met jeugdreuma), startte ik in september 2008 “De Tijgersprong - praktijk voor kinderfysiotherapie”. Een lang gekoesterde wens werd vervuld!

In de praktijk behandel ik kinderen van alle leeftijden, met alle soorten problematiek. Mijn specifieke aandachtsgebied is de kinderen met SI problematiek en de kinderbekkenfysiotherapie. In de praktijk doe ik onderzoeken, behandelingen, adviseer en coach ik. Daarnaast geef ook alle workshops en cursussen. Naast mijn werk in de praktijk ben ik als docent in de SI verbonden aan Fortior en kenniscentrum SIEM.

Tine Dietvorst

Kinderfysiotherapeut

Therapeut in de Sensorische Informatieverwerking

Ik ben Tine Dietvorst. Ik ben geboren in 1984 en opgegroeid in Steenbergen. Ik woon inmiddels in Halsteren.

In 2007 heb ik mijn diploma als algemeen fysiotherapeut behaald aan de Hogeschool Utrecht. Na 3 jaar werkervaring op te hebben gedaan, ben ik in augustus 2010 met de opleiding kinderfysiotherapie begonnen en heb deze inmiddels afgerond.

Voor de opleiding kinderfysiotherapie heb ik stage gelopen bij de Mytylschool in Roosendaal, Franciscus Ziekenhuis in Roosendaal.

Bij De Tijgersprong heb ik stage gelopen en waargenomen tijdens het zwangerschapsverlof van Karen. Op dinsdag versterk ik de praktijk.